+31 45 575 0226

Dagblad de Limburger: “De drang om steeds de beste te willen zijn”

Naar aanleiding van Robin’s rol in de culinaire documentaire serie ‘De Nieuwe Garde’ van Videoland, ging journalist Ray Simoen in gesprek met Robin. Een mooi interview over zijn reis tot nu toe, zijn drijfveren en plannen. 


“De drang om steeds de beste te willen zijn

Vrijdag 30 november | door: Ray Simoen | Robin van de Bunt is de 25 jarige chef-kok van De Leuf, dat een Michelin ster heeft. Momenteel is hij een van de acht toptalenten, die de hoofdrol spelen in de culinaire documentaire serie ‘De Nieuwe Garde’ van Videoland. 

Een stressvolle en drukke tijd nu voor je. Over een week maakt Michelin bekend welke restaurants hun ster behouden of moeten inleveren. De culinaire documentaire ‘De Nieuwe Garde’ over jou en nog zeven andere jonge talentrijke chef-koks is tot kerst elke week te zien via Videoland. En je bent bezig met de nieuwe kaart van De Leuf voor de komende feestdagen…”

Klik hier om het hele artikel als pdf te openen ›