Limburg staat als Bourgondisch bekend, vol van culinaire bedrijvigheid. Om dit een extra impuls te geven, kwam Chapeau Magazine dit jaar met een nieuw initiatief: Het 1ste Limburgs Culinair Gala.Tijdens deze avond, gehouden bij Château St. Gerlach in Valkenburg, werd de Limburgse gastronomie gevierd. Met mooie gerechten natuurlijk, met de presentatie van de Chapeau Restaurantgids 2019 én met de uitreiking van enkele prijzen aan jong, aanstormend Limburgs horecatalent.
Voor De Leuf een wel heel feestelijke avond, waarbij maar liefst twéé van onze toppers in de prijzen vielen! Michelle Van de Bunt en Thijs Gerards werden beiden beloond met de titel Jong talent t/m 25 jaar.
Het is een feest om deze twee talenten in ons team te hebben en fantastisch dat ook andere professionals de kwaliteit en passie herkennen en belonen!
Zie ook:
https://www.chapeaumagazine.com/nl/culinair/limburgs-culinair-gala/
https://www.chapeaumagazine.com/nl/headlines/2019/01/zes-genomineerden-voor-talentenwedstrijd/